حضرت زهرا سلام الله علیها قضیه ای تعریف می کنند : در وقتی که بستر خواب را پهن کرده بودم ، رسول خدا(صلی الله علیه و آله ) بر من وارد شدند و  فرمودند: ای فاطمه ! نخواب مگر آن که چهار کار را انجام دهی: 1.         قرآن را ختم کنی, 2.        پیامبران را شفیعت گردانی, 3.       مومنین را از خود راضی کنی, 4.        حج وعمره ای را به جا آوری. این را فرمودند و شروع به خواندن نماز کردند .  من صبر کردم تا نماز پیامبر تمام شد, گفتم: یا رسول الله به چهار چیز مرا امر فرمودید در حالی که بر آنها قادر نیستم ! آن حضرت تبسمی کرده ، فرمودند: چون قل هو الله را سه بار بخوانی مثل این است که قرآن را ختم کرده ای  چون بر من و پیامبران پیش از من صلوات فرستی, شفاعت کنندگان تو در روز قیامت خواهیم بود,  چون برای مومنین استغفار کنی , آنان همه از تو راضی خواهند شد,  و چون بگویی: "سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر" حج و عمره ای را انجام داده ای.

شروع نویسندگی من در اینترنت

سین جیم : مگر ما میمون هستیم که باید تقلید کنیم؟

احکام : دعا کردن در نماز به زبان فارسی

الله ,ای ,کرده ,کنی ,رسول ,، ,ای را ,را انجام ,الله و ,بر من ,را ختم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش پنل پیامک تبلیغاتی آرتااس ام اس این جا اهنگ ها و شعرامونو ب اشتراک میگذاریم. learnwordpress روزمره گیجات چگونه بهترین برند تشک را تشخیص بدهیم درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی حوزه علمیّه حضرت ولیعصر (عج) شهرستان هشترود طرحی از یک زندگی... آموزش عکاسی وبلاگ شخصی حبیب الله کیائی